Achteraf betalen winkels

Op zoek naar achteraf betalen winkels? Zoek dan niet verder en bekijk de winkels hieronder. Alle winkels hieronder bieden achteraf betalen aan.

mediamarkt logo

Mediamarkt – Elektronica

Voor 23:59 besteld = morgen in huis
Verzenden: €1.99. Gratis vanaf: €20.

Wat zijn achteraf betalen winkels?

Wat zijn achteraf betalen winkels? In de Nederland is een winkel voor achteraf betalen een type detailhandel waarmee klanten aankopen kunnen doen en ervoor kunnen betalen nadat ze hun producten hebben ontvangen. Dit type regeling wordt ook wel financiering na verkoop genoemd. Achteraf betalen winkels zijn gebruikelijk in veel industrieën, waaronder meubelwinkels, elektronicawinkels en autodealers. Deze winkels zijn vaak niet fysiek, maar vaak webwinkels waar je ervoor kunt kiezen om achteraf te betalen. 

 

Er zijn verschillende voordelen van het gebruik van een achteraf betalen winkel. Voor klanten stelt het hen in staat om hun aankoop onmiddellijk mee naar huis te nemen en de kosten in de tijd te spreiden. Voor bedrijven kunnen winkels met achteraf betalen de verkoop helpen verhogen door het voor klanten gemakkelijker te maken om grote aankopen te doen. 

 

Ondanks de voordelen zijn er enkele risico’s verbonden aan achteraf betalen winkels. Voor bedrijven is een van de grootste risico’s dat klanten in gebreke blijven met hun betalingen. Hierom kiezen veel bedrijven voor om dit niet zelf te doen, maar het achteraf betalen te laten doen door een externe partij. Bekende achteraf betaal betaalmethodes zijn: Klarna, Afterpay en Billink. 

De voordelen van achteraf betalen

Wat zijn de voordelen van achteraf betalen winkels? Er zijn genoeg redenen om achteraf te betalen. Hier zijn enkele van de voordelen:

Wanneer je winkelt met achteraf betalen, hoef je je geen zorgen te maken dat je word geweigerd omdat je te weinig saldo hebt. Dit kan een grote opluchting zijn, vooral als je in het verleden ooit een keer te weinig geld voor iets hebt gehad.

Een ander voordeel van achteraf betalen is dat je de tijd kunt nemen om jouw aankoop af te betalen. Dit kan handig zijn als je een grote aankoop moet doen, maar niet het geld bij de hand hebt om alles in één keer te betalen.

Je kunt bijvoorbeeld ook een wasmachine achteraf betalen met achteraf betalen winkels. Je dient bij Klarna bijvoorbeeld binnen 14 dagen het bedrag terug te betalen, maar dit mag je wel doen in delen. 

Ten slotte kan achteraf betalen je helpen jouw kredietscore op te bouwen. Als je jouw betalingen op tijd en volledig doet, zal dit een positief effect hebben op jouw kredietrapport. Na verloop van tijd kan dit je helpen in aanmerking te komen voor betere rentetarieven op leningen en andere leningen.

De nadelen van achteraf betalen

Wat zijn de nadelen van achteraf betalen winkels? In de wereld van vandaag zijn we zo gewend aan directe bevrediging van onze wensen. We willen wat we willen, wanneer we het willen en niet willen wachten. Dit geldt vooral als het gaat om winkelen. We gaan online en bestellen de nieuwste must have items en verwachten dat ze vandaag besteld morgen in huis zijn of zelfs dezelfde dag, bij ons aan de deur worden afgeleverd. 

Het grote nadeel van dat we alles direct willen en alles achteraf kunnen betalen, is dat we niet goed nadenken over onze aankopen en mogelijk in de schulden kunnen belanden door achteraf betalen te gebruiken. Als je bijvoorbeeld bij Klarna niet binnen 14 dagen betaald dan kun je al incassokosten krijgen. Het grote nadeel van achteraf betalen winkels is dus: Geld lenen kost geld. 

Achteraf betaalmethodes

Er zijn tegenwoordig veel verschillende methoden voor achteraf betalen beschikbaar voor shoppers. De meest populaire en bekende methode is het gebruik van een creditcard of betaalpas. Andere methoden zijn onder meer het gebruik van een cheque, klarna, afterpay of bankoverschrijving. Sommige bedrijven bieden ook de mogelijkheid om onder rembours te betalen

Bij het gebruik van een creditcard of betaalpas hoeven klanten alleen hun kaartnummer en vervaldatum op te geven. Vervolgens wordt hen gevraagd de beveiligingscode van hun kaart in te voeren. Zodra deze informatie is ingevoerd, wordt de aankoop van de shopper verwerkt en ontvangen ze hun artikelen per post

Het verwerken van cheques, postwissels en bankoverschrijvingen kan enkele dagen duren. Bij deze methoden moeten kopers hun naam, postadres en rekeningnummer opgeven. Afhankelijk van het bedrijfsbeleid kan van hen ook worden gevraagd aanvullende informatie te verstrekken.

Als je via een webshop iets besteld kun je vaak kiezen uit verschillende achteraf betaalmethodes. Voorbeelden van achteraf betaalmethodes zijn: Klarna winkels, Afterpay winkels en Billink winkels. 

Populairste achteraf betaal producten

Er zijn een paar items die vaak worden gekocht nadat het salaris is ontvangen. Deze items omvatten boodschappen, benzine en de huur. 

Voor veel mensen zijn deze aankopen noodzakelijk om van week tot week te kunnen leven. 

Er zijn echter ook dingen waarbij veel achteraf betalen wordt gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn kleding, de nieuwste sneakers of een nieuwe wasmachine. Vaak vinden mensen het zonde om geld uit te geven, maar willen ze wel nieuwe producten hebben. 

Eerst zien dan kopen

In theorie is achteraf betalen geweldig. Je ziet een item dat je leuk vindt, je koopt het en betaalt er later voor. Je hoeft je geen zorgen meer te maken of je zich op dit moment iets kunt veroorloven – je kunt het gewoon kopen en de betaling later afhandelen. Helaas kan achteraf betalen in de praktijk een ramp zijn.

Om te beginnen is het heel gemakkelijk om te veel geld uit te geven als je niet op de totale kosten van jouw aankoop let. Het is ook gemakkelijk om te betalen betalingen te vergeten, wat kan leiden tot te late vergoedingen en rentekosten. En als je moeite heeft om jouw betalingen op tijd te doen, kan jouw credit score eronder lijden.

Dus hoewel achteraf betalen misschien een goed idee klinkt, is het belangrijk om je bewust te zijn van de mogelijke valkuilen voordat je dit type betaalmethode gaat gebruiken.

Betalen met creditcard

Als je op zoek bent naar het gemak van achteraf betalen, maar jouw creditcardbeloningen niet wilt opgeven, kun je bij een van deze winkels winkelen en met een andere achteraf betaalmethode betalen. 

Enkele van de meest populaire winkels met achteraf betalen zijn warenhuizen, bouwmarkten en elektronicawinkels. Veel van deze winkels hebben hun eigen achteraf betalen methode die nog meer beloningen bieden, dus het is het overwegen waard als je een frequente shopper bent. Zorg ervoor dat je de kleine lettertjes leest voordat je je aanmeldt bij een achteraf betaal winkel, want sommige worden geleverd met jaarlijkse kosten die eventuele beloningen die je verdient, kunnen compenseren.

 

Achteraf betalen winkels