Verzendkosten DHL

Verzendkosten DHL

Pakket versturen met DHL

Verzendkosten DHL weten? Wil je een pakket versturen met DHL? DHL is een bekende internationale rederij die pakketten naar vrijwel overal ter wereld kan versturen. Als je een pakket internationaal moet verzenden, is DHL een goede optie. In dit artikel vertellen wij jou al informatie die je nodig hebt om via DHL een pakket te verzenden.

Eerst moet je een account aanmaken op de DHL website. Zodra je dat hebt gedaan, kun je al je verzendgegevens invoeren. Zorg ervoor dat je het land en de stad van bestemming vermeldt, evenals het gewicht en de afmetingen van jouw pakket. Je moet ook een serviceniveau kiezen – Economy of Express. Economy is goedkoper, maar duurt langer, terwijl Express duurder is, maar veel sneller aankomt.

Nadat je al jouw gegevens heeft ingevoerd, kunt je een offerte van DHL krijgen of direct afrekenen.

Verzendkosten DHL

Verzendkosten DHL weten? Als je een pakket gaat verzenden zijn vaak de kosten erg belangrijk. Wij hebben een tabel gemaakt met de DHL verzendkosten van een pakket. De tarieven van DHL variëren afhankelijk van de grootte en het gewicht van jouw pakket, evenals de bestemming. Je kunt jouw tarief berekenen met de online tariefcalculator van DHL. Over het algemeen zijn de tarieven van DHL zeer concurrerend met andere pakketdiensten.

Hoeveel zijn de DHL verzendkosten? Om een schatting te krijgen van de kosten om jouw pakket met DHL te verzenden, voer je eenvoudig de relevante informatie in hun online tariefcalculator in. De prijs die je betaalt, is gebaseerd op de grootte en het gewicht van jouw pakket, evenals de bestemming. In de meeste gevallen zijn de DHL verzendkosten redelijk in vergelijking met andere verzendopties.

 

Wat? 

Vanaf prijs in euro’s

Brievenbuspakket

3,95

Pakket naar servicepunt

4,50

Pakket huisadres

5,75

Extra: Pakket maken bij servicepunt

  • 1,00

Pakket niet bezorgen bij buren

  • 0,95

Pakket 10 tot 20 kilogram

  • 3,00

De prijzen zijn afhankelijk van de grootte, het afleveradres, het gewicht en de mogelijke extra opties. 

DHL klantenservice

Als je een pakket moet verzenden, is DHL een goede optie. Met vestigingen over de hele wereld is het gemakkelijk om een DHL locatie bij je in de buurt te vinden. En als je jouw pakket internationaal moet verzenden, kan DHL dat ook voor je regelen. Bovendien weet je met de online tracking van DHL altijd waar jouw pakket is en wanneer het wordt afgeleverd.

 

Als het om klantenservice gaat, staat DHL hoog in het vaandel. Als je vragen hebt over het verzenden van je pakket of het volgen van je zending, staat het klantenserviceteam altijd voor je klaar. Zij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch of per e-mail bereikbaar. En als er ooit een probleem is met jouw zending, zullen zij met je samenwerken om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

DHL punt vinden

DHL is een wereldwijd verzend- en logistiek bedrijf. Je kunt DHL gebruiken om pakketten over de hele wereld te verzenden. Om een DHL punt te vinden, ga je naar de DHL website en gebruikt je de PointFinder-tool. Voer jouw locatie en gewenste service in en de tool geeft een lijst met DHL punten in de buurt. Selecteer het punt dat voor je het meest geschikt is en rond jouw zending af. Ga direct naar de DHL website

DHL track en trace

DHL is een toonaangevende wereldwijde leverancier van transport-, logistiek- en e-commercediensten. Met meer dan 195 landen en gebieden die worden bediend, bieden ze internationale verzend- en koeriersdiensten voor zowel bedrijven als consumenten. DHL heeft een breed scala aan diensten om uit te kiezen, waardoor het gemakkelijk is om de juiste oplossing voor jouw verzendbehoeften te vinden.

Bezorgtijden in Nederland met DHL

Naar schatting bezorgt DHL ongeveer 1,3 miljard pakketten per jaar in meer dan 195 landen en gebieden. In Nederland biedt DHL verschillende verzendopties voor zowel particulieren als bedrijven.

Voor particulieren biedt DHL een standaardservice die levering binnen 2-3 dagen belooft, of een Express-service die levering binnen 1-2 dagen belooft. Bedrijven kunnen kiezen tussen een Standard-service, een Express-service of een Business Express-service die levering binnen 4 uur belooft.

DHL biedt ook verschillende aanvullende diensten, zoals het volgen van pakketten, verzekering en bevestiging van handtekeningen. Over het algemeen is DHL een betrouwbare verzendoptie met verschillende serviceniveaus om uit te kiezen, afhankelijk van jouw behoeften.

Meer lezen over pakketdiensten? Bekijk dan ook: PostNL, DHL, GLS, UPS en DPD

 

Heeft DHL een telefoonnummer?

Ja, DHL heeft een telefoonnummer. Het telefoonnummer van DHL is: 0900/20009.

Wat is de levertijd van DHL binnen Nederland?

DHL geeft aan dat ze in de meeste gevallen de volgende dag al bezorgen. 

Welke dagen bezorgd DHL?

DHL bezorgd maandag tot en met zaterdag. 

DHL verzendkosten

Morgenbinnen.nl

Morgenbinnen.nl zet alle webshops die morgen leveren voor jou op een rijtje. Dit is erg handig zodat je niet zelf hoeft te zoeken op de website naar de leveringsvoorwaarden. Als jij om 23:00 nog een jurk nodig hebt, dan is Morgenbinnen.nl je redder in nood!

logo morgenbinnen.nl

Meer artikelen over verzenden lezen?

verzendkosten DPD

Verzendkosten DPD

Verzendkosten DPD Pakket versturen met DPD Verzendkosten DPD weten? DPD is een pakketbezorgservice die in veel landen over de hele wereld beschikbaar is. je kunt

Lees verder »
Verzendkosten UPS

Verzendkosten UPS

Verzendkosten UPS Pakket versturen met UPS Verzendkosten UPS weten? Wil je een pakket versturen met UPS? UPS is een van de meest populaire pakketdiensten ter

Lees verder »
verzendkosten GLS

Verzendkosten GLS

Verzendkosten GLS Pakket versturen met GLS Verzendkosten GLS weten? Wil je een pakket versturen met GLS? Als je op zoek bent naar een betrouwbare en

Lees verder »
Verzendkosten DHL

Verzendkosten DHL

Verzendkosten DHL Pakket versturen met DHL Verzendkosten DHL weten? Wil je een pakket versturen met DHL? DHL is een bekende internationale rederij die pakketten naar

Lees verder »
verzendkosten postnl

PostNL verzendkosten

Verzendkosten PostNL Pakket versturen met PostNL Verzendkosten PostNL weten? Wil je een pakket versturen met PostNL? PostNL is de grootste postdienst van Nederland en het

Lees verder »
blog pakketdiensten

Pakket versturen

Pakketdiensten in Nederland: welke pakketbezorgers zijn er? Wil je een pakket versturen, maar weet je niet precies hoe dit moet? Lees dan dit artikel. Makkelijk

Lees verder »

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien + drie =