Flitsbezorgers Amsterdam

Gorillas tas

Op zoek naar een flitsbezorger in Amsterdam? Dan heb je veel verschillende keuzes. Er zijn veel flitsbezorgers aanwezig in Amsterdam zoals Flink, Zapp en Gorillas. Flitsbezorger Gorillas is op dit moment het populairste met maar liefst 1 miljoen gebruikers.Gorillas biedt duizenden producten tegen retail prijzen aan die ze allemaal binnen 10 minuten bezorgen. Deze flitsbezorger is actief in Amsterdam, maar ook veel andere grote steden in Nederland. Flitsbezorger Gorillas is ook te vinden in: Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Nijmwegen, Rotterdam, Tilbrug en Utrecht. Niet alleen is het flitsbezorger bedrijf actief in Nederland, maar ook in veel Europeese landen zoals Spanje en Italië.

Voordelen flitsbezorgers Amsterdam

Wat is een flitsbezorger

Flitsbezorgers Amsterdam is een online supermarkt die boodschappen binnen korte tijd thuisbezorgd. Deze bezorgdiensten hebben één of meerdere magazijnen in de regio’s waar ze actief zijn en leveren vanuit deze magazijnen. Deze magazijnen zijn vaak midden in het centrum van Amsterdam. Doordat deze flitsbezorgers midden in Amsterdam zitten 

 

Wanneer een bestelling via zo’n flitsbezorger in Amsterdam wordt geplaatst, meestal via een app, wordt de bestelling klaargemaakt in een zogenaamde dark store (Dit zijn winkels van Gorillas midden in Amsterdam) .Een bezorger (meestal een fietskoerier) is er om het artikel op te halen en bij de klant af te leveren. De meeste flitsbezorgers in Amsterdam beloven dit binnen 10 minuten te doen.

 

In Nederland zijn in januari 2022 4 Amsterdamse flitsbezorgers actief. Duitse gorillas begon op maart 2022. Het werd gevolgd door het Duitse Flink, het Turkse Getir en het Britse Zapp. De laatste twee bezorgdiensten zijn alleen actief in Amsterdam. Gorillas is actief in 12 steden en Flink is actief in 22 steden. In België is Gorillas actief in twee steden. Ook buiten Nederland zijn er veel flitsbezorgers actief.

 

Koeriers concurreren met reguliere supermarktbezorgdiensten, die op bestelling de volgende dag of later bezorgen. Dit betekent dat snelle bezorgers nieuwe doelgroepen aantrekken die binnen enkele minuten of in ieder geval dezelfde dag van hen willen horen. Deze doelgroep bestaat voornamelijk uit jongeren en studenten.Veel flitsbezorgers zijn in Amsterdam begonnen omdat in Amsterdam heel veel jonge studenten zitten. Veel studenten en jongeren uit Amsterdam maken gretig gebruik van Gorillas om op de late avond nog snel een snack of een drankje te scoren.

Welke flitsbezorgers zijn actief in Amsterdam?

Bij de meeste flitsbezorgers in Amsterdam wordt er afgesproken dat je binnen 10 minuten jou producten in huis hebt. Deze producten worden bezorgd door flitsbezorgers uit Amsterdam en geleverd tegen de reguliere retail prijzen. 

De stappen om te bestellen zijn:

  1. Download de Gorillas App
  2. Gebruik de code JG574821 voor € 15 korting op je eerste bestelling
  3. Kies jouw afleveradres in Amsterdam
  4. Shop de spullen die je nodig hebt
  5. Reken je producten af en gebruik de kortingscode JG574821 voor € 15 korting
  6. Reken je boodschappen af
  7. Wacht 10 minuten en genieten maar!
flitsberzorger amsterdam