Flitsbezorgers Rotterdam

Gorillas logo

Op zoek naar een snelle bezorger in Rotterdam? Dan heb je veel verschillende mogelijkheden. Er zijn veel flitsbezorgers in Rotterdam, zoals Flink, Zapp en Gorillas. Koeriersbedrijf Gorillas is momenteel het populairst, met maar liefst 1 miljoen gebruikers. Gorillas biedt duizenden producten tegen normale winkelprijzen, allemaal binnen 10 minuten geleverd bij jou thuis in Rotterdam. Het flitsbezorgbedrijf is actief in Rotterdam, maar ook in veel andere grote steden in Nederland. Koerierdienst Gorillas is ook te vinden in de volgende regio’s: Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Nijmwegen, Amsterdam en Utrecht. Flash Delivery is niet alleen actief in Nederland, maar ook in België, Duitsland en vele andere Europese landen.

Voordelen flitsbezorgers Amsterdam

Wat is een flitsbezorger

Flitsbezorgers Rotterdam is een online supermarkt die de boodschappen in een mum van tijd bij je thuis bezorgt. Deze bezorgdiensten hebben een of meer magazijnen in hun actieve regio’s en leveren vanuit die magazijnen. Deze magazijnen bevinden zich meestal in het centrum van Rotterdam. Omdat deze koeriers in het centrum van Rotterdam zitten

 

Bij het plaatsen van een bestelling via deze snelle bezorger in Rotterdam, meestal via een app, wordt de bestelling klaargemaakt in zogenaamde dark stores (dit zijn de Gorillas-winkels in het centrum van Rotterdam). Een bezorger (meestal een fietskoerier) is er om het artikel af te leveren. Ophalen en afleveren bij de klant. De meeste snelheidscamera’s in Rotterdam beloven het werk in minder dan 10 minuten te doen.

 

In januari 2022 zijn er 4 Rotterdamse flitspaalbezorgers actief in Nederland. Duitse Gorilla begint in maart 2022. Het werd gevolgd door Flink in Duitsland, Getir in Turkije en Zapp in het VK. De laatste twee bezorgdiensten zijn alleen geldig in Rotterdam. Gorillas is actief in 12 steden en Flink is actief in 22 steden. In België zijn gorilla’s actief in twee steden. Ook buiten Nederland zijn er veel flitsbezorgers actief.

 

Koeriers concurreren met reguliere supermarktbezorgdiensten, die afhankelijk van de bestelling de volgende dag of later bezorgen. Dit betekent dat chauffeurs met snelle levering een nieuw publiek zullen aantrekken dat binnen enkele minuten of in ieder geval dezelfde dag iets van hen verwacht. Deze doelgroep bestaat voornamelijk uit jongeren en studenten, en er zijn veel flitsers begonnen in Rotterdam, omdat er veel jonge studenten in Rotterdam zijn. Veel Rotterdamse studenten en jongeren gebruiken Gorilla gretig om ’s avonds laat nog een snelle hap of drankje te halen.

Welke flitsbezorgers zijn actief in Rotterdam?

Gorilla’s, Flink, Getir en Zapp zijn actief in Rotterdam. Gorillas is momenteel de grootste flash bezorgservice van Rotterdam. Gorillas Rotterdam heeft maar liefst 1 miljoen klanten.

Hoe werkt bestellen bij een flitsbezorger in Rotterdam?

Bij de meeste flitsbezorgers in Amsterdam wordt er afgesproken dat je binnen 10 minuten jou producten in huis hebt. Deze producten worden bezorgd door flitsbezorgers uit Amsterdam en geleverd tegen de reguliere retail prijzen. 

De stappen om te bestellen zijn:

  1. Download de Gorillas App
  2. Gebruik de code JG574821 voor € 15 korting op je eerste bestelling
  3. Kies jouw afleveradres in Amsterdam
  4. Shop de spullen die je nodig hebt
  5. Reken je producten af en gebruik de kortingscode JG574821 voor € 15 korting
  6. Reken je boodschappen af
  7. Wacht 10 minuten en genieten maar!
flitsbezorgers rotterdam