Kaartje versturen morgen in huis

greetz logo

Waarom kaartje bestellen bij Greetz?

  • Voor 22:00 besteld morgen in huis
  • Kaartje kan helemaal  aangepast worden met eigen foto’s
  • Leuke verpakkingen
  • Niet alleen kaartjes ook de leukste cadeaus
  • Leukste kaart ideeën
  • Jaarlijks 1,3 miljoen actieve klanten
Klant beoordeling 8,3/10
8.3/10

Inhoud

Online kaart versturen en morgen in huis hebben

Kaart versturen morgen bezorgd hebben? Het maken en verzenden van uw kaart is leuk en gemakkelijk. Bij Morgenbinnen.nl vind je voor elk moment de juiste kaart, met duizenden kaarten om uit te kiezen. Natuurlijk kun je op elk moment mooie fotokaarten maken en versturen. Bij onze partner Greetz.nl kun je je kaart versturen inplannen. Op die manier zul je nooit meer vergeten een kaartje te versturen als iemand jarig is. Ideaal toch? Ook kun je een dag van tevoren online een kaartje versturen en deze wordt morgen al bezorgd.

Wie verras jij met een kaartje van Greetz.nl?

Bij Morgenbinnen.nl vinden we het belangrijk om de harten van mensen te kunnen raken daarom raden wij Greetz.nl aan. Of je nu op zoek bent naar een mooie verjaardagskaart, iemand snel wilt feliciteren of gewoon iemand wilt verrassen. Al meer dan 100 jaar verrast Greetz.nl mensen over de hele wereld met de mooiste kaarten. Verras je familie, vrienden en collega’s met de leukste kaarten en tover een lach op hun gezicht! Met Greetz.nl vandaag online kaart versturen en morgen bezorgd!

Niet alleen online kaarten versturen en morgen bezorgd hebben maar ook cadeau’s

Cadeau met kaart versturen morgen bezorgd hebben? Wil je een extra grote verrassing geven? Dan hebben ze  ook bij Greetz.nl de leukste cadeaus voor je verzameld! Ze hebben een breed assortiment aan geschenken, waaronder bloemen, ballonnen, chocolaatjes, drankjes, schoonheidsproducten en meer! Alle cadeaus zijn verpakt in luxe geschenkverpakkingen. Voor verschillende gelegenheden hebben wij passende cadeaus klaargezet. Van de leukste verjaardagscadeaus tot kraamcadeaus. Ook hebben we de leukste cadeaus die in de brievenbus passen. Bekijk onze brievenbuscadeaus. Uitpakken was nog nooit zo leuk! Ook worden alle kaartjes van Greetz al de snel bezorgd: Kaart vandaag verstuurd morgen binnen bij de ontvanger!

Een cadeau met een leuke kaart bij Greetz.nl

Bij Greetz.nl geloven ze dat uw verrassing compleet en belangrijk is. Daarom kun je bij het bestellen van een cadeau een wenskaart ter waarde van 3,00 euro krijgen. Verras iemand op de deurmat! U kunt ook een Greetz.nl-account aanmaken en genieten van vele voordelen! Gebruik Greetz hun kalenderservice om verjaardagen nooit te vergeten en de beste verrassingen te bewaren! Alle kaarten en cadeaus worden door ons zorgvuldig verpakt en bezorgd. Check hier de actuele verzendgegevens, zo weet je zeker dat je surprise op tijd wordt bezorgd.

Over Greetz.nl

Greetz, opgericht in 2004, is de eerste online wenskaartservice in Nederland. Dit idee is een “print-on-demand” variant van traditionele wenskaarten en is bedacht door ondernemers Johan van Vulpen en Simen Schimmel. Na vele samenwerkingen met Hallmark en TNT Post is Greetz in 2009 als zelfstandig merk een nieuwe fase ingegaan. Met producten als bloemen, ballonnen en chocolaatjes is Greetz uitgegroeid tot een online platform voor persoonlijke verrassingen. Omdat verjaardagen soms vergeten worden probeert Greetz.nl uw bestelling zo snel mogelijk thuis bezorgd te hebben. Bij de meeste kaarten is het vandaag online een kaartje versturen en morgen bezorgd hebben bij de ontvanger.

Kaarten voor alle gelegenheden morgen in huis

Met Greetz kun je voor bijna elk speciaal moment echte wenskaarten maken en versturen. Feestelijke verjaardagskaarten, lieve verjaardagswensen, herstelkaarten, kerstkaarten voor alle vrienden en familie of iets dergelijks. Maak je liever je eigen ontwerp? Kies dan voor een gepersonaliseerde fotokaart!

Kaartje versturen

Leuke wenskaarten versturen doe je eenvoudig bij Greetz. Wanneer u op de algemene pagina van de wenskaart bent, kunt u de gelegenheid kiezen die bij de kaart past. Als je op deze knop klikt, krijg je een overzicht van speciaal ontworpen en geselecteerde kaarten. Pas je de kaart die je het mooiste vindt aan op de website van Greetz en bestel hem direct. De ontvanger krijgt het kaartje dan de volgende dag al thuis bezorgd.

Verhuiskaarten

De leukste mobiele kaarten maak je zelf online, met foto’s van je nieuwe woning of afbeeldingen uit bijvoorbeeld Maps. Zo maak je het heel persoonlijk. Bestel uw verhuiskaarten als één pakket, of gebruik gratis verzending; verstuur al uw verhuiskaarten in één klik!

Geboortekaarten

De geboorte van een kind is een bijzonder moment. Natuurlijk wil je dat de wereld weet dat je kleintje is geboren. Stuur een leuk, lief of funky geboortekaartje naar vrienden en familie! Of je kunt uitnodigingen sturen voor een kraamfeest of babyshower.

Uitnodiging voor een feestje

Er is altijd wel een reden om te feesten, of je nu al jaren gelukkig samen bent of een kinderfeestje geeft, of je nu al jaren ergens werkt of een verjaardag viert. Met mooie uitnodigingen kunt u op een heel persoonlijke manier familie, vrienden en collega’s uitnodigen voor uw feest. Door prachtige verjaardagskaarten zorg je ervoor dat mensen zich welkom voelen en zin krijgen in het feestje. De beste kaarten voor een feestje kun je maken bij Greetz.

Zakelijk kaartje

Als u namens uw bedrijf automatisch verjaardagskaarten naar uw medewerkers of klanten wilt sturen, helpen wij u graag verder. Wij maken regelmatig alle verjaardagskaarten voor u klaar en u hoeft alleen op factuur te betalen. Wij regelen dus alles voor jou. In Greetz kun je al de kaarten keurig inplannen waardoor je eenmalig de kaart hoeft aan te maken. 

Valentijnsdag kaart

14 februari is de dag dat jij je geliefde gaat verassen. Niets is leuker om een persoonlijke kaart te sturen naar de liefde van je leven om nog eens te vertellen hoe gek je op haar bent. Prachtige persoonlijke valentijnskaarten kun je maken met Greetz.

Kerst en nieuwjaarswensen via een kaart

Kerstmis is de tijd om wenskaarten te sturen. Je kunt de kaarten heel persoonlijk maken door een lang verhaal op de kaart te zetten of je kunt het juist makkelijker houden door alleen een algemeen verhaal op de kaart te zetten.

Natuurlijk kun je kerstwensen ook combineren met nieuwjaarswensen. Stuur in dit geval een mooie nieuwjaarskaart en wens je geliefde een gelukkig nieuwjaar. Op deze kaarten kun je het algemeen houden met: “ de beste wensen”  bijvoorbeeld of “ fijne dagen gewenst”

Trouwkaartje

Trouwen is een belangrijke gebeurtenis in je leven en wilt natuurlijk dat alles vlekkenloos verloopt. Door het kaarten versturen over te dragen aan Greetz weet je zeker dat de kaarten versturen helemaal  goed gaat.

kaartjes

Kaartje versturen morgen in huis
Kaartje morgen in huis

Meer vandaag besteld morgen in huis categorieën