Klarna winkels

Wil je iets bestellen en later betalen? Dan kun je gebruik maken van de betaalmethode Klarna. Wij hebben een overzicht gemaakt van alle Klarna winkels. 

Omoda logo

Omoda – Kleding

Voor 23:59 besteld = morgen in huis
Verzenden: GRATIS

Klarna enige optie?

Ook hebben wij een overzicht gemaakt van alle Afterpay aanbieders. Heel veel Nederlandse aanbieders gebruiken deze betaalmethode. Morgenbinnen heeft ook een overzicht gemaakt op: Afterpay winkels

Over Klarna winkels

Als je iets besteld en het product is toch niet goed is het niet fijn dat je weer zolang op je geld moeten wachten. Met Klarna Afterpay winkels heb je dit probleem niet meer. Met Klarna betaal je achteraf pas voor je product. Zo kun je alvast je product aanschaffen als je even krap bij kas zit of gewoon geen zin hebt om op je geld te wachten.

Steeds meer webwinkels bieden de mogelijkheid tot achteraf betalen. Klarna is een veelgebruikte achteraf betaalmethode in veel winkels. Steeds meer winkels merken dat consumenten zekerheid willen en gaan daarom op zoek naar mogelijkheden om achteraf te betalen. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat de bestelling vóór betaling wordt afgeleverd. De winkels waar je met Klarna kunt betalen zijn betrouwbaar en maken het de consument gemakkelijk om achteraf te betalen. Veel winkels merken dat consumenten hier goed op hebben gereageerd. Doordat je achteraf kunt betalen weet je ook zeker dat de webwinkel jou niet kan oplichten. Je ontvangt eerst het product en je betaalt later pas.

achteraf betalen met klarna

Achteraf betalen bij onlinewinkels met Klarna

Achteraf betalen bij Klarna winkels is een relatief nieuwe betaalmethode. Steeds meer webshops bieden achteraf betalen als betaalmethode aan via Klarna. Dit maakt het voor de consument gemakkelijker om achteraf te betalen. Klarna controleert je BKR-registratie en of je altijd netjes betaalt met het overschrijvingsformulier op de postcode en of je in het verleden Klarna hebt gebruikt en op tijd hebt betaald. Klarna geeft je de mogelijkheid om het openstaande bedrag binnen 14 dagen te betalen. Gespreid betalen is ook een optie voor Klarna, maar hiervoor worden wel extra kosten in rekening gebracht.

Let wel op dat je altijd alsnog Klarna moet betalen. Het maakt niet uit hoe jij je product ontvangt van de webwinkel. Doordat Klarna een externe partij is blijft de rekening openstaan totdat de webwinkel deze laat vervallen. Klarna wil altijd binnen 14 dagen het geld als je dit product niet retour stuurt of andere afspraken hebt gemaakt met de Klarna webwinkel.

Waarom achteraf betalen met Klarna?

Vergeleken met veel andere betaalmethoden biedt Klarna je veel enorme voordelen. Mijn Klarna omgeving is overzichtelijk en alle facturen zijn makkelijk te vinden. Klarna heeft alleen een postcode en een e-mailadres nodig van jou. Zo eenvoudig is betalen met Klarna. Later betalen wordt door steeds meer consumenten gezien als de betaalmethode die de voorkeur heeft. Een compleet overzicht van de Klarna winkel vind je op deze pagina.

online shoppen

Voordelen en nadelen van achteraf betalen bij winkels met Klarna

Bij Klarna winkels kun je niet alleen achteraf betalen, maar kun je er ook voor kiezen om in termijnen te betalen, als dit voor jou beter uitkomt. Dit brengt wel extra kosten met zich mee, maar deze zijn goed bij te houden in de app. Klarna biedt niet alleen deze achteraf betalen service, maar Klarna biedt ook een aantal andere mogelijkheden. Klarna geeft een duidelijk overzicht van alle openstaande facturen in elke webwinkel en geeft nauwkeurig aan wanneer de factuur betaald moet worden. Daarnaast geeft Klarna een aankoopgarantie. Bij niet of verkeerde levering zal Klarna het bedrag netjes terugbetalen.

Voordelen van Klarna achteraf betalen:

  • Mobiele app met een duidelijk overzicht van je rekening
  • Achteraf pas betalen voor je product
  • 14 dagen de tijd om te betalen
  • Gebruiksvriendelijk
  • Vaak geen extra kosten voor het gebruik van achteraf betalen
  • Betalen in termijnen
  • Aankoopgarantie

Nadelen van Klarna achteraf betalen:

  • De drempel licht wel erg laag om iets te bestellen als je niet direct betaald
  • Je een lening aan
klarna winkels

Over Klarna

Klarna is in 2005 in Stockholm opgericht met het idee om betalingen te vereenvoudigen. Dit doen ze door consumenten aankopen te laten ontvangen vóór betaling. Tegelijkertijd nemen ze de potentiële krediet- en frauderisico’s van webwinkels over. Klarna is op dit moment een van de snelst groeiende bedrijven in heel Europa.

In 2014 hebben Klarna en SOFORT de handen ineen geslagen om de Klarna Group te vormen, de leider op de Europese online-betaalmarkt. De Klarna Group heeft meer dan 4.000 medewerkers en is actief in 17 markten. We bedienen meer dan 90 miljoen actieve gebruikers en werken samen met 250.000 online winkels. Hun doel is om de meest populaire betaalmethode ter wereld te worden.

Statistieken over Klarna winkels
–  Aantal actieve Klarna gebruikers: 90 000 000 gebruikers
– Totaal aantal webshop Klarna winkels: 250 000
– Aantal transacties per dag met Klarna: 2 000 000 transacties
– Aantal werknemers: 4 000 medewerkers