Mok bedrukken morgen in huis

Wil je een mok bedrukken morgen in huis hebben? Dat kan bij de onderstaande webwinkel. 

Greetz logo

Greetz – kaartjes en cadeaus

Voor 22:00 besteld = morgen in huis
Verzenden: €0.96 +.

Mok bedrukken morgen in huis hebben

Wil je een mok bedrukken en deze morgen in huis hebben? Mokken zijn populaire producten voor promotie voor bedrijven, maar ook voor persoonlijk gebruik omdat het een heel persoonlijk cadeau kan zijn. Het bedrukken van mokken met een logo, afbeelding of tekst is een goede manier om naamsbekendheid te vergroten of een erg persoonlijk cadeau te geven. Maar wat als je last minute een bedrukte mok nodig hebt? Geen paniek, in dit artikel lees je hoe je een mok kunt laten bedrukken en morgen in huis kunt hebben.

Stap 1: Kies je ontwerp

Voordat je een mok kunt bedrukken, moet je eerst beslissen wat je op de mok wilt hebben. Bedenk welk ontwerp het beste past bij jouw doel en doelgroep. Wil je een logo of afbeelding laten drukken, of juist een persoonlijke boodschap? Zodra je het ontwerp hebt gekozen van je mok, kun je verder met de volgende stap.

Stap 2: Kies je mok

Nu je het ontwerp hebt gekozen, is het tijd om te bepalen welke mok je wilt bedrukken. Er zijn verschillende soorten mokken beschikbaar, zoals standaard witte mokken, gekleurde mokken, thermo mokken en zelfs magic mokken die van kleur veranderen wanneer er warme vloeistof in wordt geschonken. Kies de mok die het beste past bij jouw ontwerp en het doel van de mok. Door een mok in kleur te geven kan je de mok nog persoonlijker maken en zorgen dat de mok nog meer bij die persoon past. 

Stap 3: Zoek een webshop die snel levert

Nu je weet welke mok je wilt bedrukken en welk ontwerp je erop wilt hebben, is het tijd om een leverancier te vinden die je snel kan leveren. Zoek naar een leverancier die een snelle levertijd garandeert en die ervaring heeft met het bedrukken van mokken. Je kunt ook vragen naar de mogelijkheden voor spoedlevering. Bij Greetz heb je je mok zeker de volgende dag in huis. 

Stap 4: Plaats je bestelling

Als je een webshop hebt gevonden die aan jouw wensen voldoet, plaats dan je bestelling. Zorg ervoor dat je alle benodigde informatie geeft, zoals wat je op de mok wilt drukken, de mok en het aantal mokken dat je wilt bestellen. Vermeld ook duidelijk dat je de mokken morgen in huis wilt hebben en vraag om een bevestiging van de levertijd.

Stap 5: Controleer het ontwerp

Zodra je de bevestiging van de leverancier hebt ontvangen, controleer dan het ontwerp van de mokken voordat ze worden bedrukt. Zorg ervoor dat alle informatie klopt en dat het ontwerp er precies uitziet zoals je het hebt bedoeld. Dit voorkomt eventuele teleurstellingen achteraf.

Stap 6: Ontvangen

Als alles goed is gegaan, ontvang je de mok(ken) de volgende dag. Controleer nogmaals of de bedrukking helemaal naar wens is en de mokken heel zijn aangekomen. Nu kun je de mokken uitdelen aan je klanten, collega’s of vrienden en genieten van je succesvolle last-minute mokken actie! Bij Greetz kun je er ook voor kiezen om de mok direct naar het adres van de ontvanger te sturen. Greetz pakt het leuk voor je in.