Over ons

Welkom bij Morgenbinnen!

Wij zijn een webwinkel overzicht die zich richt op het bieden van een handige en efficiënte manier om online te winkelen. Bij Morgenbinnen vind je een overzicht van webwinkels waar je vandaag nog kunt bestellen en je bestelling morgen al in huis hebt ofwel ‘vandaag besteld morgen in huis winkels‘. Ook vind je bij ons een overzicht van webwinkels die dezelfde dag nog leveren (vandaag besteld vandaag in huis) én van webwinkels die Afterpay als betaalmethode aanbieden.

 

Wat is ons doel?

Ons doel is om het online winkelen zo eenvoudig en snel mogelijk te maken voor onze bezoekers. Door ons overzicht van webwinkels waar je jouw bestelling snel in huis hebt, hoef je niet meer lang te wachten op je nieuwe product. Ook willen we het online winkelen zo veilig mogelijk maken voor onze bezoekers. Daarom vind je bij ons alleen betrouwbare webwinkels die aan onze strenge eisen voldoen.

Onze missie is om het online winkelen zo efficiënt en klantvriendelijk mogelijk te maken. We willen onze bezoekers helpen bij het vinden van betrouwbare webwinkels waar je snel en veilig kunt bestellen. Daarnaast willen we onze bezoekers ook informeren over de verschillende betaal- en leveropties die er beschikbaar zijn.

Onze visie is om uit te groeien tot dé plek waar mensen naartoe gaan als ze snel en gemakkelijk online willen winkelen. We willen onze bezoekers steeds beter van dienst zijn door ons aanbod van webwinkels en producten te blijven uitbreiden. Ook willen we onze bezoekers blijven informeren over de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van online winkelen.

We zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt sinds onze oprichting in 2021. We hopen dat we je kunnen helpen bij het vinden van de beste webwinkels en dat je met plezier bij ons shopt. Als je vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

 

Wie zijn wij als Bedrijf?

Wij zijn wij? Mijn naam is Kai en ik ben van het bedrijf Glorydigital. Ik ben in 2019 mijn eerste website begonnen en ik heb ontdekt dat het maken van websites en online marketing echt mijn passie zijn. Hierdoor heb ik niet alleen dit project, maar ben ik ook de oprichter van Achterafbetaleninformatie, afterpayinformatie en vandaag-in-huis.nl.
 

Wie ben ik als persoon?

Kai van Glorydigital is een gepassioneerde SEO marketeer met jarenlange ervaring in de digitale marketingwereld. Zijn liefde voor SEO begon al vroeg in zijn carrière, toen hij als webdesigner werkte en gefascineerd raakte door de manier waarop zoekmachines websites indexeren en rangschikken.

 
Kai van Glorydigital