Tracey haalt meer startkapitaal op

Tracey heeft weer nieuw startkapitaal verzameld. Ze streven er dit jaar naar op maar liefst 50 miljoen pakketten te analyseren. Tracey is een partij die de logistiek van webwinkels en fullfillment-centers analyseert. Dit doen ze door data te verzamelen van verschillende pakketdiensten in Nederland. 

Analyseren pakketten 

Tracey verzamelt informatie over pakketten zoals de track en trace, webwinkelsoftware informatie en orderinformatie. Deze informatie analyseren ze en koppelen ze aan de vervoerders. Door al deze informatie te verzamelen wordt het voor het bedrijf makkelijker om een goede vervoerder te kiezen die past bij het bedrijf. Zo weet je zeker dat je het pakket dat vandaag besteld morgen in huis is, daadwerkelijk morgen in huis is.

Leveringsproblemen voorspelen

Doordat Tracey al de data van pakketten verzamelt kan Tracey problemen bij de levering voorspellen. Door webwinkels inzicht te geven in deze problemen kan hier op in worden gespeeld. Dit zou bijvoorbeeld kunnen door voor een andere verzender te kiezen of de klant alvast op de hoogte te stellen van de mogelijke vertraging die is voorspelt. 

Gerelateerde artikelen

drogisterij.net failet verklaard

Drogisterij.net is failet

Drogisterij.net is failet verklaard. Drogisterij was een grote drogisterij webshop waar je van alles kon halen wat ook bij een drogisterij verkrijgbaar was. De webwinkel

Lees verder »

Vandaag besteld morgen in huis categoriën