Verzendkosten PostNL

verzendkosten postnl

Pakket versturen met PostNL

Verzendkosten PostNL weten? Wil je een pakket versturen met PostNL? PostNL is de grootste postdienst van Nederland en het is heel eenvoudig om een pakketje mee te sturen. Het enige dat je nodig hebt, is het adres van de ontvanger en een betaalpas. Je kunt jouw pakket afgeven bij een PostNL kantoor of het bij je thuis laten ophalen door een PostNL koerier. Het pakket wordt binnen 1-2 dagen bij de ontvanger afgeleverd. PostNL streeft naar vandaag verstuurd morgen in huis, maar kan dit in sommige gevallen niet waarborgen. 

Wil je voordat je je pakket gaat versturen wat meer informatie over deze pakketdienst? Dan zit je op deze pagina goed. Wij geven je alle informatie die je nodig hebt. 

Als je gaat versturen ben je uiteraard ook benieuwd naar de verzendkosten. De verzendkosten van PostNL staan ook op deze pagina duidelijk opgesomd. 

 

Verzendkosten PostNL

PostNL verzendkosten weten? Wat kost een pakket verzenden met PostNL? PostNL is de toonaangevende aanbieder van post- en pakketdiensten in Nederland. Het werd opgericht in 1852 en levert jaarlijks meer dan 1,5 miljard artikelen aan meer dan 19 miljoen adressen. PostNL biedt ook internationale pakket- en expresdiensten, e-commerceoplossingen en logistieke diensten. In 2018 is PostNL door de Vereniging Duurzaam Ondernemen uitgeroepen tot het meest duurzame bedrijf van Nederland.

Prijzenlijst pakket versturen met PostNL

Wat zijn de verzendkosten van PostNL? Bekijk de PostNL tarieven per pakket. 

 

Wat? 

Vanaf prijs in euro’s

Brievenbuspakket

4,10

Pakket

6,75

Pakket aangetekend

8,70

Verzekerd pakket

14,90

Pakket met spoed (binnen 12 uur)

24,80

Pakket met spoed (binnen 10 uur)

30,30

De prijzen zijn afhankelijk van de grootte, het afleveradres, het gewicht en de mogelijke extra opties. 

PostNL klantenservice

De PostNL verzendkosten zijn nu bekend, maar hoe is de klantenservice van PostNL? PostNL is een Nederlands postbedrijf. Het is de grootste postdienst van Nederland en bezorgt post en pakketten aan huishoudens en bedrijven in binnen- en buitenland. PostNL levert ook logistieke diensten, zoals pakketbezorging en warehousing. De klantenservice van PostNL is goed en spreekt Nederlands. Als je contact wilt met PostNL kan dit via een chatbot. Eerst krijg je een robot te spreken, maar als je er niet uitkomt krijg je een echt persoon te spreken. 

PostNL punt vinden

Ervan uitgaande dat je tips wilt voor het vinden van een PostNL punt:

Er zijn een paar verschillende manieren om het dichtstbijzijnde PostNL punt te vinden. De eenvoudigste manier is om de website van het bedrijf te gebruiken. Op de website is er een gedeelte waar je jouw adres of postcode kunt invoeren. Hierna geeft de site een lijst weer met de dichtstbijzijnde PostNL-punten.

 

Een andere manier om jouw dichtstbijzijnde PostNL-punt te vinden is via Google Maps. Typ gewoon ‘PostNL’ en Google geeft je een lijst met locaties in de buurt. Van daaruit kunt je op elke locatie klikken voor meer informatie, zoals het adres en de openingstijden.

Als je met nog steeds geen van deze methoden een PostNL-punt kunt vinden, kun je altijd contact met hun opnemen via hun website.

PostNL track en trace

PostNL is de toonaangevende aanbieder van post- en pakketdiensten in Nederland. Met meer dan 4.000 PostNL-locaties en 30.000 medewerkers zetten we ons in om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. PostNL biedt een breed scala aan post- en pakketdiensten, waaronder briefbezorging, pakketbezorging en internationale verzending. We innoveren voortdurend om ervoor te zorgen dat we onze klanten de best mogelijke service bieden.

Bekijk ook de pagina’s over andere populaire verzendmaatschappijen in Nederland: DHL, UPS, GLS en DPD

Wat is de levertijd van PostNL?

De levertijd van PostNL is 1-2 werkdagen binnen Nederland en naar het buitenland is variabel.

Wat is het maximale gewicht van een pakket bij PostNL?

Het maximale gewicht van een pakket bij PostNL is 30 kg

Wat zijn de maximale afmetingen van een pakket bij PostNL?

0 tot 10 kilogram: 100 bij 50 bij 50 centimeter  10 tot 30 kilogram: 176 bij 78 bij 58 centimeter 

Wat zijn de bezorgdagen van PostNL?

Dinsdag tot en met zaterdag

Hoeveel pakketpunten heeft PostNL?

PostNL heeft 2.900 pakketpunten

Krijg je bij PostNL een track en trace?

Ja, bij PostNL krijg je een track en trace

Morgenbinnen.nl

Morgenbinnen.nl zet alle webshops die morgen leveren voor jou op een rijtje. Dit is erg handig zodat je niet zelf hoeft te zoeken op de website naar de leveringsvoorwaarden. Als jij om 23:00 nog een jurk nodig hebt, dan is Morgenbinnen.nl je redder in nood!

logo morgenbinnen.nl

Meer artikelen over verzenden lezen?

verzendkosten DPD

Verzendkosten DPD

Verzendkosten DPD Pakket versturen met DPD Verzendkosten DPD weten? DPD is een pakketbezorgservice die in veel landen over de hele wereld beschikbaar is. je kunt

Lees verder »
Verzendkosten UPS

Verzendkosten UPS

Verzendkosten UPS Pakket versturen met UPS Verzendkosten UPS weten? Wil je een pakket versturen met UPS? UPS is een van de meest populaire pakketdiensten ter

Lees verder »
verzendkosten GLS

Verzendkosten GLS

Verzendkosten GLS Pakket versturen met GLS Verzendkosten GLS weten? Wil je een pakket versturen met GLS? Als je op zoek bent naar een betrouwbare en

Lees verder »
Verzendkosten DHL

Verzendkosten DHL

Verzendkosten DHL Pakket versturen met DHL Verzendkosten DHL weten? Wil je een pakket versturen met DHL? DHL is een bekende internationale rederij die pakketten naar

Lees verder »
verzendkosten postnl

PostNL verzendkosten

Verzendkosten PostNL Pakket versturen met PostNL Verzendkosten PostNL weten? Wil je een pakket versturen met PostNL? PostNL is de grootste postdienst van Nederland en het

Lees verder »
blog pakketdiensten

Pakket versturen

Pakketdiensten in Nederland: welke pakketbezorgers zijn er? Wil je een pakket versturen, maar weet je niet precies hoe dit moet? Lees dan dit artikel. Makkelijk

Lees verder »

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *