Verzendkosten UPS

Verzendkosten UPS

Pakket versturen met UPS

Verzendkosten UPS weten? Wil je een pakket versturen met UPS? UPS is een van de meest populaire pakketdiensten ter wereld, en met een goede reden. Ze bieden een verscheidenheid aan verzendopties voor elk soort pakket en hun verzendkosten zijn zeer redelijk. In dit artikel vertellen we jou alles over hoe je een pakket kunt versturen met de verzendmaatschappij UPS. 

Hoe werkt verzenden met UPS?

Als je met UPS wilt verzenden moet je eerst moet je een UPS account aanmaken als je er nog geen hebt. Je kunt dit doen op hun website of in jouw plaatselijke UPS winkel. Zodra je een account hebt log je in en selecteert je het tabblad ‘Verzenden’.

Vervolgens moet je het adres van herkomst en bestemming van jouw zending invoeren, evenals het gewicht en de afmetingen van het pakket. UPS geeft je dan een lijst met verzendopties en prijzen waaruit je kunt kiezen. Selecteer de optie die het beste bij jouw behoeften past en ga verder met afrekenen.

Verzendkosten UPS

UPS (United Parcel Service) is een pakketbezorgbedrijf dat verzend- en logistieke diensten over de hele wereld aanbiedt. UPS heeft verschillende verzendopties, waaronder verzending binnenlands met de vrachtauto of bestelbus, door de lucht en met het schip. UPS biedt ook tracking en verzekering voor jouw pakketten.

UPS verzendkosten zijn gebaseerd op het gewicht en de grootte van jouw pakket en de verzendmethode die je kiest. Verzending met een vrachtauto is meestal de goedkoopste optie, terwijl luchtvervoer duurder maar sneller is. Internationale verzendtarieven zijn afhankelijk van het land waarnaar je verzendt.

Je kunt een schatting van de UPS tarieven krijgen door hun online tariefcalculator te gebruiken. Hou er wel rekening mee dat de tarieven van UPS constant aan het veranderen zijn, dus kijk op de officiële website voor de meest actuele verzendkosten. 

 

Wat? 

Vanaf prijs in euro’s

Ups naar afhaalpunt

3,27

UPS standaard

8,68

UPS express saver

16,50

UPS express

19,00

UPS express plus

33,00

De prijzen zijn afhankelijk van de grootte, het afleveradres, het gewicht en de mogelijke extra opties. Bij UPS kan er in sommige gevallen ook nog brandstoftoeslag bij komen. 

UPS klantenservice

UPS staat bekend om hun geweldige klantenservice. Wanneer je een vraag of probleem heeft met jouw pakket, kunt je altijd rekenen op het klantenserviceteam van UPS om je te helpen. Ze reageren altijd snel en lossen eventuele problemen op. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail, en ze zullen meestal binnen 24 uur contact met je opnemen.

UPS punt vinden

Er zijn UPS locaties over de hele wereld die kunnen helpen bij het verzenden van een pakket. De eerste stap is het vinden van een locatie.

De eenvoudigste manier om een UPS locatie te vinden, is door naar hun website te gaan en de winkelzoeker te gebruiken. Voer gewoon een stad, staat of postcode in en je krijgt een lijst met alle UP locaties in de omgeving.

Zodra je een locatie heeft gevonden, kunt je jouw pakket daarheen brengen en zij zullen je helpen het te verzenden. UPS locaties bieden verschillende verzendopties, zodat je degene kunt kiezen die het beste bij jouw behoeften past.

UPS track en trace

UPS biedt een tracking- en traceerservice waarmee je jouw pakket via het UPS systeem kunt volgen vanaf het moment dat het wordt opgehaald tot het moment dat het wordt afgeleverd. Deze service is beschikbaar tegen een extra vergoeding. Je kunt jouw pakket volgen door het trackingnummer op de UPS website in te voeren.

Bezorgtijden in Nederland met UPS

Als je een pakket internationaal moet verzenden, is UPS een goede optie. UPS biedt veel verschillende verzendopties om aan jouw behoeften te voldoen. Je kunt kiezen uit grond-, lucht- en internationale verzending. UPS biedt ook tracking voor jouw pakket, zodat je altijd kunt zien waar het is. UPS levert in Nederland binnen 2 werkdagen je pakket af bij een UPS punt. UPS is in Nederland nog niet zo populair als verzendmaatschappijen zoals PostNL en DHL. Van deze pakketdiensten zijn in Nederland een stuk meer pakketpunten waardoor het makkelijk word om je pakketje dichtbij op te halen. 

Meer lezen over pakketdiensten? Bekijk dan ook: PostNL, DHL, GLS, UPS en DPD

 

UPS verzendkosten

Morgenbinnen.nl

Morgenbinnen.nl zet alle webshops die morgen leveren voor jou op een rijtje. Dit is erg handig zodat je niet zelf hoeft te zoeken op de website naar de leveringsvoorwaarden. Als jij om 23:00 nog een jurk nodig hebt, dan is Morgenbinnen.nl je redder in nood!

logo morgenbinnen.nl

Meer artikelen over verzenden lezen?

verzendkosten DPD

Verzendkosten DPD

Verzendkosten DPD Pakket versturen met DPD Verzendkosten DPD weten? DPD is een pakketbezorgservice die in veel landen over de hele wereld beschikbaar is. je kunt

Lees verder »
Verzendkosten UPS

Verzendkosten UPS

Verzendkosten UPS Pakket versturen met UPS Verzendkosten UPS weten? Wil je een pakket versturen met UPS? UPS is een van de meest populaire pakketdiensten ter

Lees verder »
verzendkosten GLS

Verzendkosten GLS

Verzendkosten GLS Pakket versturen met GLS Verzendkosten GLS weten? Wil je een pakket versturen met GLS? Als je op zoek bent naar een betrouwbare en

Lees verder »
Verzendkosten DHL

Verzendkosten DHL

Verzendkosten DHL Pakket versturen met DHL Verzendkosten DHL weten? Wil je een pakket versturen met DHL? DHL is een bekende internationale rederij die pakketten naar

Lees verder »
verzendkosten postnl

PostNL verzendkosten

Verzendkosten PostNL Pakket versturen met PostNL Verzendkosten PostNL weten? Wil je een pakket versturen met PostNL? PostNL is de grootste postdienst van Nederland en het

Lees verder »
blog pakketdiensten

Pakket versturen

Pakketdiensten in Nederland: welke pakketbezorgers zijn er? Wil je een pakket versturen, maar weet je niet precies hoe dit moet? Lees dan dit artikel. Makkelijk

Lees verder »

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *