Verzendmaatschappij Budbee haalt 40 miljoen op

Partij Budbee heeft weer nieuwe investeringen opgehaald. Ze hebben deze ronde maar liefst € 40 miljoen euro aan investeringen opgehaald. Het bedrijf word nu al gewaardeerd op € 700 miljoen. 

Plannen investering

De plannen van Budbee is om de investering van € 40 miljoen te investeren in nieuwe pakketkluizen. Tegenwoordig is het een mogelijkheid om je te laten bezorgen in een pakketkluis. In deze kluis kun je vervolgens je pakket ophalen of je kunt er ook een pakket mee versturen. 

Over het bedrijf Budbee

Budbee is een Zweeds bedrijf dat gericht is op een zo duurzaam mogelijk bezorging. Dit doen ze door geheel fossielvrij te bezorgen. Ze bezorgen alles met elektrische auto’s en bij hun staat de service wat meer centraal dan bij andere pakketdiensten. Doordat alles steeds duurzamer moet en mensen beseffen dat er echt iets moet veranderen om de wereld te redden maakt het bedrijf een enorme groei door doordat het als een goed initiatief wordt gezien. Het bedrijf verdubbelde in één jaar tijd haar omzet met 40 miljoen euro. 

De investeringen van Budbee

Veel mensen wouden in het bedrijf van Budbee investeren dus het was voor de onderneming niet moeilijk om € 40 miljoen bij elkaar te krijgen. Door de enorme groei die ze in één jaar hebben gemaakt hebben ze bewezen dat hun concept werkt. Hierdoor hebben mensen vertrouwen in het bedrijf en willen er ook graag in investeren. 

Gerelateerde artikelen

drogisterij.net failet verklaard

Drogisterij.net is failet

Drogisterij.net is failet verklaard. Drogisterij was een grote drogisterij webshop waar je van alles kon halen wat ook bij een drogisterij verkrijgbaar was. De webwinkel

Lees verder »

Vandaag besteld morgen in huis categoriën