Wat is Black Friday en wat kun je verwachten?

Wanneer is Black Friday en wat kun je verwachten?

Hey daar, koopjesjager! Ben jij klaar om te ontdekken wanneer Black Friday plaatsvindt en hoe je de beste deals kunt scoren? In dit artikel duiken we diep in dit fenomeen van kortingen en laten we je zien hoe je de ultieme shoppingervaring kunt beleven.

Black Friday is een magische dag in het winkeluniversum waarop je waanzinnige kortingen en deals kunt vinden. Stel je voor: je hebt je oog laten vallen op die geweldige nieuwe gadget, maar de prijs houdt je nog even tegen. Dan komt Black Friday om de hoek kijken als een superheld in een cape, klaar om jou te redden van die hoge prijs en je die gadget te bezorgen met een flinke korting.

Op Black Friday kun je van alles verwachten, van elektronica tot kleding, meubels tot cosmetica. Winkels gooien hun deuren open met aanbiedingen die je mond doen openvallen van verbazing. Maar wacht even, wanneer is het nu eigenlijk?

 

Wanneer is Black Friday?

Oké, klaar voor het spannende deel? Black Friday valt altijd op de dag na Thanksgiving, wat in de Verenigde Staten op de vierde vrijdag van november wordt gevierd. Dus, als Thanksgiving op de 25e valt, kun je Black Friday op de 26e verwachten. Maar hier komt het trucje: sommige winkels starten hun Black Friday-deals al op Thanksgiving zelf. Ze kunnen niet wachten om jou die geweldige kortingen te bieden!

 

Wanneer is black friday in 2023? Dit is op vrijdag 24 november. 

 

Cyber Monday: de online shopping extravaganza

Wacht, er is meer! Terwijl Black Friday vooral draait om fysiek winkelen, is er nog een geweldige dag waar je je creditcard voor kunt klaarleggen: Cyber Monday. Dit is als Black Friday’s slimme neefje die alles online doet. Stel je voor dat je vanuit je pyjama op de bank ligt, een kopje koffie in de hand, en je kunt nog steeds die geweldige deals scoren zonder de drukte van de winkels. Klinkt geweldig, toch?

Cyber Monday volgt altijd direct na het Black Friday-weekend, dus als je de fysieke winkels hebt getrotseerd en je wilt nog meer deals, dan is dit jouw moment om online te schitteren.

Natuurlijk kun je op Black Friday ook online shopping, maar oorspronkelijk is dit ontstaan in fysieke winkels. 

 

Wat kun je nog meer verwachten?

Maar wacht, er is nog meer in petto. Naast Black Friday en Cyber Monday zijn er gedurende het hele jaar speciale verkoopmomenten die je niet wilt missen. Denk aan Back-to-School Sales, zomeruitverkoop, Kerst- en Nieuwjaarskortingen, en nog veel meer. Het is alsof elke maand zijn eigen feestelijke shoppingdag heeft!

 

Hoe bereid je je voor op Black Friday?

Goede vraag, vriend! Om ervoor te zorgen dat je optimaal profiteert van Black Friday en al die geweldige kortingen, is een beetje voorbereiding noodzakelijk. Stel een verlanglijstje samen van de items die je echt wilt scoren. Doe je onderzoek naar welke winkels de beste deals aanbieden en maak een gameplan. 

En weet je wat ook handig is? Inschrijven voor nieuwsbrieven van je favoriete winkels. Ze kunnen je exclusieve deals en vroege toegang geven – dat is als een uitnodiging voor een exclusief feestje!

Wij hebben hieronder een overzicht van winkels waarvan wij verwachten dat ze de beste Black Friday deals voor jou zullen hebben.

 

De beste Black Friday winkels

Fashion Musthaves

Fashion Musthaves – Dameskleding

Het geheim van slimme shoppers

Oké, tijd voor een echt geheim: slimme shoppers gebruiken zoekwoorden om de beste deals te vinden. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een nieuwe televisie, typ dan “Black Friday TV deals” in Google of een andere zoekmachine. Hierdoor word je direct naar pagina’s geleid die de beste deals verzamelen. 

Conclusie: Shop tot je erbij neervalt!

Dus daar heb je het, jouw gids voor Black Friday en al zijn glorie. Van de wildste deals tot het perfecte moment om die aankopen te doen, je weet nu precies waar je naar moet zoeken. Onthoud dat voorbereiding de sleutel is, zoekwoorden je gids zijn en dat Black Friday niet de enige dag van het jaar is waarop je kunt scoren. Dus, ga op pad als een slimme shopper, en laat die kortingen maar komen! Happy shopping!