Coolblue – Elektronica vandaag besteld morgen in huis?

Heeft de webwinkel Coolblue – Elektronica vandaag besteld morgen in huis? Ja!

Coolblue logo

Wat kun je kopen bij Coolblue?

Coolblue is een bekende webwinkel waar je terecht kunt voor allerlei soorten producten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe laptop, een wasmachine of een televisie, bij Coolblue kun je het vinden. Het aanbod van deze webwinkel is zeer uitgebreid en er is voor elk wat wils. Zo kun je bijvoorbeeld ook terecht voor allerlei accessoires, zoals koptelefoons, telefoonhoesjes en smart home producten.

Vandaag besteld, morgen in huis bij Coolblue

Een groot voordeel van Coolblue is dat je producten die je voor 23:59 bestelt, de volgende dag al in huis hebt. Hierbij geldt wel dat dit alleen geldig is op werkdagen. Als je bijvoorbeeld op vrijdagavond iets bestelt, dan kun je het pas op dinsdag verwachten. Het is ook goed om te weten dat er voor sommige producten een langere levertijd geldt. Dit wordt altijd duidelijk aangegeven op de productpagina.

Betaalmogelijkheden bij Coolblue

Kun je achteraf betalen bij Coolblue met Klarna of Afterpay? Nee, je kunt niet achteraf betalen met Afterpay of Klarna. Als je bij Coolblue iets bestelt, kun je op verschillende manieren betalen. Zo kun je betalen met iDEAL, creditcard of PayPal. Helaas is er geen mogelijkheid om achteraf te betalen, wat voor sommige mensen een nadeel kan zijn. Het is echter wel mogelijk om gespreid te betalen met een krediet via Coolblue. Hierbij betaal je het aankoopbedrag in termijnen terug.

Conclusie

Coolblue is een webwinkel met een zeer uitgebreid aanbod aan producten. Het is vooral fijn dat je bij deze webwinkel kunt rekenen op snelle levering: als je voor 23:59 bestelt, heb je het de volgende dag al in huis. Helaas kun je bij Coolblue niet achteraf betalen, maar er zijn wel andere betaalmogelijkheden beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe televisie, een stofzuiger of een koptelefoon, bij Coolblue kun je het vinden.