Greetz – kaartjes en cadeaus vandaag besteld morgen in huis?

Heeft de webwinkel Greetz – kaartjes en cadeaus vandaag besteld morgen in huis? Ja!

Greetz logo

Wat kun je kopen bij Greetz?

Bij Greetz kun je terecht voor een breed assortiment aan wenskaarten, bloemen, cadeaus en ballonnen. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagskaart, een boeket voor een jubileum of een ballon voor een geboorte, bij Greetz vind je het allemaal.

Vandaag besteld morgen in huis bij Greetz

Heeft Greetz vandaag besteld morgen in huis? Greetz biedt de mogelijkheid om je bestelling vandaag te plaatsen en deze morgen al te laten bezorgen. Dit geldt voor alle producten die op de website staan vermeld en is geldig voor bestellingen die vóór 22:00 uur zijn geplaatst. Zo hoef je nooit lang te wachten op je bestelling en kun je last-minute cadeaus en kaarten bestellen.

Achteraf betalen en andere betaalmethodes bij Greetz

Kun je achteraf betalen bij Greetz met Afterpay of Klarna? Bij Greetz kun je op verschillende manieren betalen, waaronder iDEAL, creditcard en PayPal. Daarnaast biedt Greetz ook de mogelijkheid om achteraf te betalen via Klarna. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld niet direct wilt betalen of nog even wilt wachten totdat je salaris is gestort. Echter is Klarna bij Greetz op dit moment niet beschikbaar.