JHP Fashion – Merkkleding vandaag besteld morgen in huis?

Is JHP Fashion – Merkkledingvandaag besteld morgen in huis? Ja!

JHP Fashion

JHP Fashion is een online webshop met diverse luxe merken. Wij leveren onder meer merken als Airforce, Black Bananas, Dsquared2, Krakatau, Parajumpers, Phillipp Plein en diverse merken uit hogere marktsegmenten. Daarnaast heeft JHP Fashion ook nog twee fysieke winkels in Nieuwendijk, Amsterdam. In de winkel willen we onze klanten de beste service bieden en passende producten voor hen aanbevelen. Onze winkel is al meer dan 15 jaar een begrip in Nieuwendijk, Amsterdam. Daarnaast is onze online winkel al meer dan 5 jaar actief.

Next Issue is een zustermerk van JHP Fashion, met hetzelfde merk uit een hoger marktsegment. Daarnaast zullen in het volgende nummer veel merken exclusief verkocht worden. Neem Isabel Marant, Moose Knuckles en Peutery als voorbeelden. De mooie dameskledingmerken Elisabetta Franchi, Pinko, Versace Jeans Couture en Patrizia Pepe wachten op je in het volgende nummer van Amstelveen.

We bieden bezorgservice op dezelfde dag met Trunkrs, een transportbedrijf. Pakketten die voor 13:00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag tussen 17:00 en 22:00 uur bezorgd. Bovendien worden alle pakketten dezelfde dag nog ingepakt en worden de bestellingen voor 16.00 uur geplaatst en overgedragen aan het transportbedrijf.

Alle bestellingen boven de 40 euro zijn gratis verzending.